De bedrijven die op de Arnhemse Uitvaartbeurs aanwezig zijn, stellen zich hieronder graag aan u voor. Door op het logo te klikken, wordt u doorgeleid naar de website van de betreffende onderneming.

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige uitvaartonderneming, waarbij Natasja uw vaste aanspreekpunt is en blijft vanaf het moment dat u contact met haar opneemt. Samen met u bereidt Natasja de uitvaart van uw dierbare voor waarbij u kunt aangeven wat u zelf wilt regelen en wat Natasja voor u mag doen, met speciale aandacht voor (klein)kinderen. Ongeacht of, hoe en waar u verzekerd bent. U bent namelijk vrij om zelf een uitvaartbegeleider te kiezen waar u een goed gevoel bij heeft.

Laatste Vlucht verzorgt ballonverstrooiingen in heel Nederland. In twee grote heliumballonnen zweeft de as van uw dierbare omhoog naar de wolken. Het enige afscheid waarbij je omhoog kijkt.

De Eusebius is een middeleeuwse kerk in het hart van Arnhem. De kerk is zeer geschikt voor herdenkingsdiensten, uitvaarten en afscheidsbijeenkomsten, voor zowel grote als intieme gezelschappen. De kerkzaal heeft een prachtige lichtinval en kan helemaal naar uw eigen wens worden aangekleed. Na afloop van het afscheid kunt u met uw naasten herinneringen ophalen bij onze fraaie houten bar. Voor catering zijn ook diverse mogelijkheden. Uw wensen staan voorop.

Beerenberg is een jong dynamisch bedrijf, opgericht door de ontwerpers Mark Beerens en Dimitri Jagtenberg. Vanuit een klassiek esthetisch gevoel voor schoonheid ontwerpt Beerenberg hedendaagse uitvaartproducten. Wij spreken dan ook niet meer over een doodskist, maar over een “Beerenberg kist”. Door het gebruik van full colour printen direct op het hout maakt Beerenberg kwalitatieve en unieke ontwerpen. De gehele uitvaart, van rouwbrief tot grafmonument, kan in dezelfde full colour vormgeving worden uitgevoerd.

De visie van Overledenen Zorg Nederland (OZN) begint bij een bijzonder goede verzorging van de overledene. Dat is voor de nabestaanden immers het meest belangrijk. OZN is een partner voor uitvaartondernemers en verzorgt rouwvervoer in heel Nederland. Tevens is OZN gespecialiseerd in thanatopraxie (lichte balseming), reconstructie en restauratie.

Sonja’s rouwbloemen is uw uitvaartbloemist in Arnhem en omstreken. Voor al uw afscheidsbloemen bij een waardevol en vooral persoonlijk afscheid.

Uitvaartcentrum Moskowa is het meest karakteristieke uitvaartcentrum voor Arnhem en omgeving, gevestigd in de monumentale boerderij “Moskowa” uit 1947. Kleinschaligheid  en persoonlijke aandacht voor nabestaanden daar gaat het om. Iedereen is welkom in Uitvaartcentrum Moskowa. Omdat wij onafhankelijk zijn, maakt het niet uit waar u verzekerd bent. Wij vinden juist dat iedereen gebruik mag maken van dit unieke uitvaartcentrum.

Begraafplaats & Crematorium Moscowa is een echte Arnhemse begraafplaats en crematorium. Het terrein van de uitgestrekte begraafplaats (1873) heeft een fraaie ligging en is – naast een laatste rustplaats – een geliefd wandelgebied. Behalve historisch is Moscowa ook echt van deze tijd. Persoonlijke wensen zijn altijd het uitgangspunt. Voor, tijdens en na de plechtigheid.

Rouw-vip, de uitvaartbus maakt het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn. De route kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo kan er bijvoorbeeld een speciale route worden gereden langs alle dierbare plekken van de overledene. Uiteraard is het ook mogelijk om na de uitvaart de genodigden te vervoeren naar bijvoorbeeld een restaurant.

Vanaf nu heeft afscheid nemen ook een zachte kant…
Zavadi uitvaartkisten zijn uniek en onderscheiden zich door toepassing van in het oog springende katoenen en linnen stoffen voorzien van een zachte, gewatteerde tussenlaag. Hierdoor voelen onze kisten zacht aan en hebben ze een hoog aaibaarheidsfactor. Dit maakt voor de nabestaanden de afstand tot de kist en daarmee de overledene kleiner. Onze kisten hebben een persoonlijke en vriendelijke uitstraling.

Geeft u liever meer kleur aan het laatste afscheid? De tijd dat het vanzelfsprekend was dat je in het zwart gekleed naar een uitvaart gaat heeft plaatsgemaakt voor andere uitingsvormen van rouw. Dit zien we terug in o.a. het bloemrijk, drukwerk, catering, maar ook in het rouwvervoer. Deze kleurrijke rouwwagen van flora en fauna, geïnspireerd door de oude meesters en mogelijk gemaakt door het Rijksmuseum, kan via Natasja Huting Uitvaartbegeleiding gereserveerd worden.

Natuurbegraven in Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Een bewuste keuze ; uw urn op een unieke laatste rustplaats.
Eeuwige grafrust in een bos te midden van de ruige Veluwse natuur met heldere uitgangspunten:
eeuwige grafrust – duurzaamheid – natuurbetrokkenheid – ontzorgen nabestaanden

Sinds 2001 fotografeert Jikke Göbel-van Tongeren uitvaarten en heeft daarbij in al die jaren veel ervaring opgedaan. In 2016 viert ze haar 15-jarig bestaan als professioneel (uitvaart)fotograaf en vormgever. Altijd op zoek naar een mooi evenwicht in detail en overzicht, hetgeen resulteert in bijzondere eindprodukten, zoals o.a. haar persoonlijke herinneringsboeken.

Uitvaartwade is De Specialist op het gebied van lijkwaden in Nederland en de leverancier voor uitvaartondernemers & particulieren. Onze visie is om zelf een milieubewust en eerlijk product te maken van de hoogste kwaliteit stof voor een betaalbare prijs. Door onze persoonlijke manier van werken hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een laatste afscheid.

Kei-jij is een praktijk voor speltherapie, rouw- en verliesbegeleiding. Gespecialiseerd in de ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen en het gezin op het moment dat ze geconfronteerd worden met verlies van gezondheid, ziekte, sterven en rouw.

Wij zijn Memoires Uitvaartmuziek en brengen u live muziek tijdens de uitvaart van uw dierbare. Hiermee bieden wij de mogelijkheid om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen. Met live muziek wordt het laatste eerbetoon een blijvende en waardevolle herinnering.

Door vooral goed en geduldig naar mensen te luisteren, kom ik in korte tijd tot de essentie van het leven van de overledene en met de verbinding die er was met de naasten. Ik vertaal vervolgens deze gevoelens en herinneringen in een verhaal over de overledene. Ik geef vorm aan uw diepste gedachten en gevoelens en draag deze uit tijdens moeilijke en verdrietige momenten in uw leven, ik wil graag tonen wat uw hart wil zeggen. U  kunt vrijblijvend contact met mij opnemen om te voelen of er een klik is.

VPTZ-Arnhem maakt sterven thuis mogelijk. Goed opgeleide vrijwilligers ondersteunen cliënten en hun mantelzorgers als aanvulling op professionele zorg.

Na het overlijden van een dierbare moet er heel veel geregeld worden in een emotionele periode. Ik help u graag met het organiseren van uw administratie, de boedelafwikkeling, de afwikkeling van de nalatenschap, het uitzoeken van spullen en het herinrichten van de ruimtes in huis. Voor u een zorg minder.

In een herinneringssierraad is uw dierbare altijd dichtbij. Herinneringssieraden van glas met daarin as, zand, een haarlokje, melktandjes of een stukje stof verwerkt. Voor een blijvende herinnering.

Twinkle maakt mooie producten voor een teder afscheid van uw overleden baby. We hebben afsluitbare wiegjes in ronde organische vormen met een matrasje, kussentje en dekentje. Tevens maken we zachte wikkeldoekjes en mutsjes in verschillende maten. Onze producten zijn met liefde gemaakt en leverbaar in diverse kleuren en motieven. We werken uitsluitend met zeer zorgvuldig geselecteerde, 100% natuurlijke materialen.

AR video verzorgt alle audiovisuele diensten rondom uitvaarten. De mogelijkheden zijn: videoreportages, uitzending op internet, videopresentaties, meer cameraregistraties, audioregistraties, geluidsversterking, beeld- en geluidverbindingen.

Studioffeniks bedenkt en ontwerpt verrassende ideeën en zet deze ideeën om in aansprekende producten. De Urn Feniks is het eerste product dat wij voor een eerlijke prijs op de markt brengen en staat voor vernieuwend, verrassend en duurzaam. Het is de enige urn waarbij je aan nieuw leven denkt.

Als onafhankelijk adviseur, vertrouwenspersoon en met kennis van zaken adviseer ik, aangesloten bij de landelijke organisatie De Nalatenschapsmakelaar, alles rondom nalatenschappen. Ik adviseer u bij het nadenken over uw eigen nalatenschap en bij het afwikkelen van een nalatenschap.

ParlAmore gedenksieraden met en zonder as. ‘Het is fijn om te dragen en het geeft echt steun.’ ParlAmore = parlare en amore = je hart laten spreken.

Wikkelgoed ontwerpt en maakt lijkwaden die een overledene waardig omhullen, speciaal voor de allerlaatste gelegenheid van het afscheid. Een lijkwade draagt bij aan een warm en benaderbaar afscheid. Wikkelgoed gebruikt katoen, linnen en zijde: kwalitatief hoogwaardige stoffen, die biologisch afbreekbaar zijn.

Als het over dragers bij een uitvaart gaat, denken veel mensen aan heren op leeftijd. Maar het kan ook anders. De dragers van Ferentes hebben een leeftijd tussen de 20 en 30 jaar oud. In combinatie met het schouderdragen geeft dit een mooie en waardige uitstraling aan een uitvaart.

Doodskist.nl heeft het doel inzicht te geven in alle facetten van de, tot nu toe, schimmige wereld van de uitvaart. De dood is in ieder mensenleven onvermijdelijk, toch heerst er rond dit onderwerp nog een taboe. Wij willen de dood en bijbehorende zaken bespreekbaar maken.

Rose van den Hurk; elkaar ontmoeten en verstaan, ver weg maar toch dichtbij. Een beeld als symbool voor een verhaal uit het hart, dat zou ik door mijn bronzen beelden willen aanreiken. Dat het herdenkingsbeeld een tastbare plaats mag worden van ontmoeting, aanraking en herinnering.

Belangrijke gebeurtenissen kunnen op verschillende manieren worden vastgelegd, maar soms zijn ze zo speciaal dat we op zoek zijn naar een meer persoonlijke manier, die we voor altijd bij ons kunnen dragen. Bij goudsmid Meryam van den Born worden persoonlijke sieraden van dierbare waarde op geheel originele wijze vervaardigd. Of het nu om een vingerafdruk, het vermaken van trouwringen of het verwerken van as in een sieraad gaat. Deze en meer mogelijkheden zijn er om een eigentijds sieraad te maken. Een unieke en tastbare herinnering aan een speciaal persoon.

Made for heaven is een online platform waarop je alle zaken die bij een afscheid komen kijken gemakkelijk kunt regelen en organiseren. Ook biedt het mensen de mogelijkheid om zelf of samen een uitvaart te organiseren. Laat je inspireren!

Elk schilderij heeft een hoger doel, gemaakt voor iemand die hem nodig heeft. Het is bedoeld voor diegene die er door aangetrokken wordt. Voor diegene zal het troost, rust, blijdschap, geluk en verlangen kunnen geven, omdat er een hoger bewustzijn zal kunnen ontstaan.

Miomind een fotoverhaal op een urn.
Een Miomind urn is een uniek en persoonlijk laatste aandenken en herinnering aan een overleden dierbare. De Miomind urn vult u met as of persoonlijke voorwerpen. U selecteert foto’s uit het leven van de overleden dierbare en Miomind brengt ze samen tot een tijdlijn die het levensverhaal vertelt.

Tas als dierbare herinnering….
Laat uw dierbare kleding door KarinM omtoveren tot een dierbare tas. Zo kunnen de mooie waardevolle herinneringen overal mee naar toe.

Het Sterrenrijk verkoop artikelen om het afscheid van je kindje op een liefdevolle persoonlijke manier vorm te geven.

Remember maakt levenslooppresentaties te vertonen tijdens de uitvaart in plaats van speeches of ter aanvulling daarvan. Tevens vormt deze levensloop een herinnering in beeld en geluid aan de overledene.

Elly van den Eertwegh; mijn beeld-urnen en herinneringsbeelden zijn uniek gemaakte beelden, die ruimte kunnen bieden aan zowel de as als kleine persoonlijke herinneringen van een dierbaar persoon (of dier), die (dat) is overleden. Ik maak ze met liefde en vind dan ook dat ze een mooi plekje binnenshuis mogen krijgen.

Nunazorg is een onafhankelijke, landelijke organisatie die met uitvaartondernemingen samenwerkt en voor nabestaanden zorg op maat regelt. Wij verlenen diensten op de volgende gebieden: praktisch, emotioneel, levensbeschouwelijk en spiritueel. Deze service is geheel vrijblijvend en gratis voor de nabestaanden.

Seigan – grafmonumenten geïnspireerd door de Japanse tuinkunst. Peter van Lune (1963): “Voor mensen die geboeid zijn door de natuur. Ik gebruik mijn eigen interpretatie van de elementen en symboliek uit de Japanse tuinen en combineer ze met uw wensen, waardoor ik voor u een uniek en heel persoonlijk monument kan maken”.

Esther Oldenziel is ritueelbegeleider. Zij helpt op een persoonlijke, betrokken en professionele manier ouderen, (jonge) gezinnen en kinderen inhoudelijk en creatief bij afscheid en uitvaart.

Stichting Eenzame Dood vraagt aandacht voor het groeiende maatschappelijke probleem rondom eenzaamheid en sociaal isolement in de laatste levensfase. Steeds vaker komen er berichten in de media dat mensen lange tijd na hun overlijden worden gevonden. Vanuit Stichting Nabij kan ondersteuning geboden worden aan deze mensen door vrijwilligers die er voor deze mensen zijn en zo een eenzame dood voorkomen. Deze vrijwilligers worden vanuit Stichting Eenzame Dood getraind en geschoold.

Fotografie binnen de uitvaartbranche komt meer uit de taboesfeer, merkt fotograaf Rob Haak. Uitvaartreportages zijn een bijzonder onderdeel van zijn vak geworden. Hij heeft al veel uitvaarten vastgelegd; jongeren, BN-ers, mensen op hoge leeftijd. “De korte tijd waarin ik met de nabestaanden zo’n moment meemaak en vastleg, blijkt achteraf voor hen heel waardevol te zijn”. Belangrijk vindt hij het om te staan voor bijzondere wensen. Mijn werk kan troost brengen, dat geeft voldoening.

It’s a mo! herinneringen biedt de mogelijkheid het leven in iets tastbaars te gieten. Zo kun je de mensen waar je zo van houdt,  iets moois nalaten. Het uitgangspunt van it’s a mo! herinneringen is de persoon die een herinnering wil achterlaten. Maar daarnaast kun je als nabestaande natuurlijk zelf iets moois laten maken. Wij helpen je ook met het vinden van de juiste woorden. Deze nieuwe webshop biedt troost, tastbare herinneringen en volop persoonlijkheid.

Rouwclown Colle kan aanwezig zijn bij een uitvaart, begrafenis of crematie of bij het samenzijn daarna. Vanuit mededogen maakt Clown Colle ruimte voor emoties van kinderen en volwassenen. Het mag er zijn. Dit werkt bevrijdend. Colle biedt troost en is een stille steun. Colle is aandachtig aanwezig, dienstbaar en integer. Ze kan bijvoorbeeld meelopen in de stoet, bloemen dragen, de deur voor iemand open houden, ondersteunen bij het voorlezen van een tekst, iemand een arm geven, bemoedigend knikken, een zakdoek(je) aanreiken, bellen blazen, een muziekje maken.

Gelegen aan de voet van de Posbank is Houtplaats letterlijk en figuurlijk een samenspel tussen land, natuur en warmte. Mede door onze ruime, rustige en prachtige bosrijke omgeving kunt u bij Houtplaats terecht voor een mooie, warme afscheidsbijeenkomst van uw dierbare. Het is een zeer geschikte locatie voor zowel kleine als grote afscheidsbijeenkomsten en condoleances.

In 2011 sloot de Sint Jan de Doperkerk in Klarendal zijn deuren. Na een grondige renovatie kunnen we met recht zeggen dat dit monumentale gebouw één van de mooiste rouw- en trouwlocaties is van Arnhem. Het Memorarium Gelderland heeft een rouwcentrum, een columbarium (urnenmuur). Daarnaast is het Memorarium te gebruiken voor uitvaartdiensten, huwelijksplechtigheden en passende evenementen, zoals optredens van bijv. zangkoren en tentoonstellingen.

Begraafplaats Heiderust in Rheden
In het glooiende landschap van Nationaal de Park de Veluwezoom ligt de Rhedense Begraafplaats Heiderust. De begraafplaats werd in 1913 onder architectuur in het bestaande bos aangelegd. Via brede lanen en klinkerpaden van de sfeervolle begraafplaats, met een oppervlakte van 24 hectare, wandelen bezoekers langs graven, urnenmeren, strooiveldjes en herinneringsplekken. Sinds juni 2015 is Heiderust uitgebreid met een natuurbegraafplaats.

“Zo wordt verlies letterlijk een draagbare herinnering”.
Webwinkel Eturnal levert producten met een bijzondere as- en haarlokverwerking die troost kunnen bieden bij het verlies van een dierbare. Van zilveren en rvs sieraden voor vrouwen tot armbanden voor mannen. Maar ook prachtige glasrelieken, glaskralen en fotolijstjes.
Omdat de herinnering net zo uniek mag zijn als uw geliefde bij leven was.

Mijn laatste ik is een bedrijf die het mogelijk maakt uw laatste wens of boodschap te verfilmen. Wij kunnen een laatste boodschap of gedicht in de privésfeer opnemen. Ook is het mogelijk dit met bestaand film- en fotomateriaal te doen.

Mozaïek is een zeer geschikte kunstvorm voor een gedenkobject, omdat het zoveel toepassingsmogelijkheden heeft. Op een grafsteen, een urn of verwerkt in een drie-dimensionale vorm in een bonte mengeling van kleuren of juist ingetogen van aard.

Koestersteen; kunst van het herinneren.
In je handen, uit je handen, met je ogen, in je hart. Koestersteen voor assieraden en urnen van natuurlijke materialen.

Jaap de Korte is bedenker en tevens producent van de natuurkist die buiten dat hij natuurlijk oogt, 100% CO2 neutraal wordt vervaardigd. Van FSC gekapt hout tot aan onbehandelde schroeven, aan werkelijk alles is gedacht. Dit jaar is Biesvelden Natuurkisten tevens leverancier geworden van GreenLeave: de stichting die staat voor een duurzame uitvaart.

Dröge notariaat/estate planning is een allround eigentijds notariskantoor aan de rand van Arnhem. De kracht van ons kleine, gedreven team ligt in de persoonlijke benadering en betrokkenheid. Ons kantoor heeft een lift, eigen parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos en kan ook bij u plaatsvinden.

Bij een kind hoort kleur!
Als ouders een kind verliezen staat de tijd stil. Met Kunst van herinneringen wil ik de ruimte waar de uitvaart plaatsvindt, meer kleur en een passende sfeer geven. Daarnaast bied ik verschillende mogelijkheden om herinneringen te bewaren, bijv. in een koffer of een kist met mooie persoonlijke afbeeldingen.

De handgemaakte flaggen van Ibiza Flags geven een ingetogen, serene sfeer aan iedere locatie en gelegenheid. Op een open plek in de natuur, bij een graf, tijdens een afscheidsceremonie. Ook als markeerpunt in een wandelroute of als herinnering geven ze een bijzondere en persoonlijke indruk en worden ze als troostrijk ervaren. Zachtjes golvend in de wind en verankerd in de aarde zijn de elementen verenigd. Ook werken ze sfeerverhogend in een crematorium of tijdens een condoleance.

Woningontruiming gaat vaak gepaard met heftige emoties. Daarom zit u niet te wachten op nog meer kopzorgen bij de huisontruiming. Laat ons daarom uw zorg uit handen nemen. Ontruimingsdeal is sinds 2011 specialist in woningontruiming en heeft honderden woningen bezemschoon opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw woning in 1 keer goed en snel ontruimd is.

Intieme partytenten voor een uitvaart of een begrafenis.
Verhuur van exclusieve partytenten voor uitvaart, rouwtent, condoleance of opbaring. Stijlvol een tent in uw eigen omgeving of als middel om een intieme ruimte te creëren in bijvoorbeeld een kerkgebouw. Ook fungeren onze tenten als een prima beschutting tegen regen of zon op een begraafplaats.  De op- en afbouw gebeurt op een discrete wijze, waarbij uw wensen centraal staan.

De Waterurn is een bronzen tuinornament waarin de as van de overledene door invloed van het hemelwater heel geleidelijk wordt teruggegeven aan de aarde. De waterurn maakt van afscheid nemen een geleidelijk en natuurlijk proces.

Gerritsen Grafmonumenten bestaat dit jaar 10 jaar! Een prestatie waar we trots op zijn. Dat betekent dat we al heel wat mooie graf- en urnenmonumenten hebben gemaakt. Verschillende vormen, maten en kleuren. Steeds staan de wensen voorop. Naast het leveren van nieuwe monumenten verzorgen wij ook aanvullende teksten op oudere grafstenen. Restauratie is vakmanschap en volgens steenhouwer Alex Gerritsen prachtig om te doen!

Een Hemelstuintje is een kwalitatief hoogwaardige kunststof graftuin, die u flexibel kunt vullen naar uw eigen wensen. Bruikbaar als graftuin of urnentuin. De graftuintjes kunnen eenvoudig op het graf worden geplaatst en zijn dus ook prima te gebruiken voor bestaande graven. U kunt het graftuintje zelf aankleden met materialen, zoals grind, beplanting en sierelementen.

Herinnerdingen maakt producten waarin jouw herinneringen aan een dierbaar moment, persoon of een gedachte verwerkt zijn en bewaard worden. Herinnerdingen is een Co-Creatie tussen Heleen Nijhof en Willemien Demmers uit Arnhem. Naast de herinnerdingen die zij zelf maken, kunnen ze je ook helpen bij het creëren van je eigen persoonlijke Herinnerding.

OSO GAIA biedt een ruim assortiment urnen en gedenktekens in keramiek en brons. Eigentijdse vormgeving en unieke glazuren geven de collectie een exclusieve uitstraling. De keramische urnen worden handgemaakt door Mobach Keramiek in Utrecht. Met de hun zo kenmerkende glazuurkleuren en hoge kwaliteit. Vormen zijn ontleend aan de natuur, de mythologie en de vormentaal van oude beschavingen.

Ariës Natuursteen is een familiebedrijf en ons team is al 70 jaar bekend als betrokken, betrouwbaar en vakbekwaam specialist in urn- en grafmonumenten en andere vormen van gedenktekens, waarbij uw wensen centraal staan. Wij verzorgen ook de renovatie en het onderhoud van gedenktekens. Wij bieden altijd een hoge kwaliteit en prima service met jarenlange garantie.

Wij zijn Arjan en Jostal van YourPatchwork. Wij maken ondermeer Troostkussens voor nabestaanden. Deze Troostkussens worden handgemaakt gemaakt op basis van herinneringen aan en kledingstukken van de overleden dierbare. In het kussen kunnen naast kledingstukken extra elementen verwerkt worden: een aszakje, een foto, een brievenvak of plek om een dierbaar sieraad te bewaren. Het Troostkussen vormt een tastbare herinnering aan het leven met de overleden dierbare.

Urnen voor jouw manier van leven
Vanuit een persoonlijke ervaring bedenkt en maakt Olaf Wiggers urnen, Monum urnen. Voor verbondenheid en om bij stil te staan. Duurzaam en innovatief in materialen en techniek. Maar vooral ook duurzaam in strak en tijdloos design. Voor het leven van nu en later en daarmee uitermate geschikt voor hergebruik, van generatie op generatie.

BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling
Wilt u uw nabestaanden ontlasten? Schakel dan BoedelZ in! Wij verzorgen uw woningontruiming van A tot Z.  Dit scheelt de nabestaanden veel tijd en hierdoor ook geld. Wij kunnen desgewenst de totale ontruiming doen, vanaf het allereerste contact moment tot en met het inleveren van de sleutels bij de woningbouw, makelaar of nabestaanden. De nabestaanden hoeven hierdoor geen kostbare tijd te verliezen met de woningontruiming. En kunnen zich dan richten op de voor hen, belangrijkere zaken. BoedelZ  =  Ontzorgen

Van vrolijke noot tot gevoelige snaar, Lies speelt harp met hart en ziel. Harpmuziek tijdens een uitvaart is een subtiele toevoeging voor het scheppen van een moment van reflectie en rust. De keuze voor het moment en het repertoire gaat vanzelfsprekend in overleg met de familie: muziek tijdens de ceremonie, op de begraafplaats of naderhand bij de condoleance of een herdenking. De zachte muziek maakt contact, koestert en draagt bij aan een bijzonder moment.

Evenementenlocatie Kastanjelaan13 Lounge & Events is dé locatie in Velp (Gelderland) voor uw uitvaartrecepties, – ceremonies en condoleances. Met diverse sfeervolle ruimtes biedt Kastanjelaan13 een unieke ambiance. De locatie is gevestigd tegenover het NS-station Velp en beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarbij zijn er uitgebreide cateringmogelijkheden en er is een groot netwerk opgebouwd voor de muzikale aankleding. Wij verwelkomen u graag bij Kastanjelaan13!

Onder de bloemen is een eenmansbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen en onderhouden van graftuinen. Voor nieuwe graven kan een graftuinontwerp gemaakt worden, bestaande (verwaarloosde) graftuinen kunnen opnieuw aangelegd en beplant worden. Vanzelfsprekend wordt hierbij met uw wensen rekening gehouden. Kunt u een bestaande graftuin niet meer onderhouden, dan kan een onderhoudscontract op maat voor u een uitkomst zijn. Harm Jan van Gijssel, uw grafhovenier.

Bij Mijn Persoonlijke Wensen kunt u online uw nalatenschap, voogdij, uitvaart, laatste- en medische wensen vastleggen. Tevens kunt u via uw dossier uw genodigden up-to-date houden en mensen benoemen als gevolmachtigde, documentaanvrager, voogd, bewindvoerder of executeur. Uw akten worden bewaard in een beveiligd archief en worden vrijgegeven wanneer u overleden bent. Bij Mijn Persoonlijke Wensen zijn uw wensen altijd actueel en 100% veilig en rechtsgeldig geregeld!

Goudsmid Atelier Elcerlyck is gespecialiseerd in assieraden, sieraden ontwerpen met een boodschap, uw verhaal. Uw emotie vertalen wij in het sieraad dat u voor geen goud meer wilt missen.

Deze indrukwekkende Amerikaanse truck met Caterpillar motor van 500 PK en 2 high pipes zonder demper is een waar eerbetoon aan de truckliefhebber. Met dit bijzondere rouwvervoer kunt u uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Er kunnen 4 passagiers meerijden en de nabestaande (met C-rijbewijs) mag zelf de truck besturen. U kunt het uitvaartframe ook los huren om op uw eigen voertuig te plaatsen.

Hester Macrander (Zutphen 1960) dochter van een sociaal bewogen huisarts. Hester kreeg landelijk bekendheid als cabaretier en columnist. Zij is een veelgevraagd dagvoorzitter, met name in de wereld van onderwijs, zorg en overheid. Zij is inmiddels tevens trainer in de ‘Non Violent Communication’. Sinds enige jaren is ze actief als uitvaartspreker.