De Arnhemse Uitvaartbeurs wordt georganiseerd door Natasja Huting Uitvaartbegeleiding en Laatste Vlucht. Wij stellen ons hieronder graag aan u voor!

Natasja Huting origineel

Natasja Huting

Mijn naam is Natasja Huting, uitvaartbegeleider en eigenaar van Natasja Huting Uitvaartbegeleiding, een kleinschalige uitvaartonderneming. Vanaf het moment dat u contact met mij opneemt, ben en blijf ik uw vaste en vertrouwde aanspreekpunt. Samen met u regel ik de uitvaart, waarbij u bepaalt wat u zelf wilt doen en wat ik voor u mag regelen. Een uitvaart die zowel recht doet aan de overledene, als ook recht doet aan de gevoelens van de nabestaanden, met bijzondere aandacht voor eventuele (klein)kinderen. Ik word regelmatig vòòr het overlijden uitgenodigd om de uitvaartwensen te bespreken. Tijdens dit gesprek merk ik regelmatig, dat men niet weet wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te organiseren. We komen dan ook vaak tot ideeën die nog beter bij de persoon en de familie passen. Ook geeft men dan vaak aan hoeveel rust dit geeft als men weet dat alles goed geregeld is.

Middels de Arnhemse Uitvaartbeurs hoop ik u te inspireren om over uw eigen uitvaart na te denken en wil ik u laten zien welke prachtige producten en diensten er er in uitvaartland zijn.
Voor meer informatie, mag u mij bellen op 06 11596504 of bezoek mijn website Natasja Huting.

Ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent, u kunt altijd bij mij terecht.

Marleen04

Marleen van Beek

Ik ben Marleen van Beek. In augustus 2000 overleed mijn vader tijdens een vakantie in Noorwegen. Zelf was ik erg teleurgesteld over de asverstrooiing. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu met mijn bedrijf Laatste Vlucht zelf mensen help om de asverstrooiing op een mooie manier te laten plaatsvinden. Namelijk met een ballonverstrooiing. De as zweeft in twee grote heliumballonnen naar de wolken en wordt uiteindelijk over de aarde verspreid. Het is ontzettend dankbaar werk. Je ontmoet ontzettend veel mooie, lieve mensen en hoort heel veel verhalen. Uit deze verhalen bleek al snel dat veel mensen met heel wat vragen geconfronteerd worden als er iemand komt te overlijden. Wat zijn nou eigenlijk de wensen van de overledene? Als er niets op papier staat of hier nooit over is gesproken zorgt dit vaak voor extra stress in een toch al moeilijke periode. Het is zo belangrijk om aan je nabestaanden te laten weten wat je wilt. Deze uitvaartbeurs is dan ook bedoeld om hier even bij stil te staan. Kijk wat er zoal mogelijk is, laat je inspireren, praat er samen over en zorg dat je nabestaanden op de hoogte zijn van je wensen. Wil je meer weten over onze ballonverstrooiingen? Kijk dan op Laatste Vlucht.