De Arnhemse Uitvaartbeurs vindt plaats in de Grote of Eusebiuskerk in Arnhem. Deze kerk is al eeuwenlang het meest gezichtsbepalende gebouw van Arnhem. Het stadsgezicht van Arnhem is niet compleet zonder dit fraaie en rijk gedecoreerde gebouw dat met zijn 92 meter hoge toren al sinds de laatste middeleeuwen trots uitsteekt boven de omliggende bebouwing. En daarmee is de Kerk niet alleen een prachtige kerk om afscheid te nemen, maar ook om een uitvaartbeurs te organiseren.
IMG_5159[1]
ARNHEM - Werkzaamheden woensdag bij de Eusebiuskerk. De restauratiewerkzaamheden aan de kerk in het centrum van Arnhem zijn deze maand begonnen en gaat mogelijk tientallen miljoenen euro's kosten en duurt langer dan tien jaar. ANP  XTRA LEX VAN LIESHOUT
De Eusebius ligt in het centrum van Arnhem en wordt omgeven door meerdere parkeergarages op korte loopafstand en een parkeerterrein aan de overkant naast het Marktplein. Entree is tijdens de Arnhemse Uitvaartbeurs gratis. Daarnaast krijgen de eerste 100 bezoekers de mogelijkheid om met de lift naar het hoogste punt van de kerk te gaan.