Tijdens de Arnhemse Uitvaartbeurs kunt u genieten van live zang en muziek.
Van 13.00 tot 13.20 uur en van 15.00 tot 15.20 uur brengen Memories Uitvaartmuziek en uitvaartzangeres Machabelle prachtige liedjes ten gehore.
Om 12.30 uur en 14.30 uur speelt Arpalisa zachte harpmuziek. Door op de foto te klikken, wordt u doorgeleid naar hun website.

Memories uitvaartmuziek
Memories uitvaartmuziek 3

Memories Uitvaartmuziek maakt het mogelijk om live muziek te brengen tijdens een uitvaart. Peter Krako en zijn musici zijn professionals met ruime ervaring in het musiceren tijdens het laatste afscheid. Het is hartverwarmend om te zien wat muziek teweeg brengt bij mensen. Live muziek tijdens een uitvaart is heel bijzonder en wij zijn dankbaar om dit te mogen doen.

Memories Uitvaartmuziek verzorgt ook live video streaming.
Een overvolle aula, naasten die niet bij de uitvaart van hun dierbare kunnen zijn of een uitvaart op een bijzondere locatie; vanaf nu is een afscheid live te volgen via video streaming. Memories Uitvaartmuziek werkt hiervoor samen met Diamond Sound Systems.

Behalve uitvaarten verzorgt Memories Uitvaartmuziek ook regelmatig live muziek tijdens uitvaartbeurzen, herdenkingsbijeenkomsten of open dagen bij een uitvaartcentrum, crematorium of begraafplaats. Wij zijn ook standhouder op de Arnhemse Uitvaartbeurs. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek.

Promofoto met informatie Machabelle uitvaartzangeres

Live gezongen muziek heeft een bijzondere toegevoegde waarde en geeft een zeer persoonlijk karakter aan een uitvaart. Het levert een grote bijdrage aan een mooi en waardig afscheid.
Ik vind het bijzonder mooi om met mijn stem troost te bieden aan mensen op één van de moeilijkste dagen, zo niet de moeilijkste dag, in hun leven.

In mijn repertoire staan zowel Nederlandse als Engelstalige bestaande liedjes met de mogelijkheid van tekstaanpassing. Dit maakt het vaak nog persoonlijker. Ik zing op mijn eigen manier en met de juiste emotie met behoud van authenticiteit van het lied. Daarnaast kunt u ook een specifiek lied op verzoek aanvragen.

Ik zing met en vanuit mijn hart en ik wil mensen op een positieve manier raken vanuit mijn passie voor het zingen en compassie met mensen.

Graag wil ik ook uw uitvaart of die van uw dierbare muzikaal opluisteren.

Lies Joosten Arpalista
arpalisa_vrouw-03

Lies Joosten van Arpalisa speelt harp met hart en ziel, van vrolijke noot tot gevoelige snaar.
Vanuit de aandacht voor het moment, de personen en de gelegenheid ontstaan meditatieve improvisaties of worden vooraf afgesproken melodieën gespeeld.
Harpmuziek tijdens een uitvaart is een subtiele toevoeging voor het scheppen van een moment van reflectie en rust.
De keuze voor het moment en het repertoire gaat vanzelfsprekend in
overleg met de familie: muziek tijdens de ceremonie, op de
begraafplaats of achteraf bij de condoleance of een herdenking.

Arpalisa heeft ook ervaring met het spelen in de zorg, aan huis, aan een ziekbed of in hospice. De zachte muziek maakt contact, koestert en draagt bij aan een bijzonder moment.

Arpalisa komt naar wens met een klassieke pedaalharp, keltische harp of troubadourharp. Met de troubadourharp kan al lopend worden gespeeld, binnen en buiten.